Contactlenzen

Een scherpe blik

Bent u op zoek naar contactlenzen? Bij Van Essen Optiek bent u aan het juiste adres. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden met het dragen van contactlenzen. We kijken graag samen met u, welke soort contactlenzen voor u het meest geschikt zijn. Comfort en veiligheid staan bij ons centraal. Regelmatig controleren we uw ogen. Daarnaast werken we enkel met de beste kwaliteit contactlenzen en vloeistoffen.

Harde lenzen

Harde lenzen zijn gemakkelijk in onderhoud en hebben een langere levensduur. Harde lenzen hebben een vaste vorm en geven een uitstekende gezichtsscherpte. Toepasbaar van +30.00 tot -30.00.

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn de meest gedragen contactlenzen. De lens is flexibeler en past zich gemakkelijk aan naar de vorm van uw oog. Uw ogen raken snel gewend en doordat de lenzen gemakkelijk te verwisselen zijn, worden ze vaak afgewisseld met een bril.

Nachtlenzen

Nachtlenzen worden ’s nachts gedragen. De lens verandert de vorm van het hoornvlies zodat u overdag géén bril of lenzen hoeft te dragen. Nachtlenzen zijn een veilig alternatief voor een laserbehandeling. Dit is mogelijk van S-0.75 tot S-5,00. Lees verder.

Contactlenzen op medische indicatie

Onze optometristen meten ook contactlenzen aan bij medische problemen. Bijvoorbeeld bij extreem droge ogen, keratoconus of na een herpes infectie op het hoornvlies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lenzen bij Van Essen Optiek

Afspraak maken?

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten adviseren u graag persoonlijk over contactlenzen en de diverse mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken in onze winkel. We helpen u graag.

© 2024 - Van Essen Optiek
Created by LR Internet