Corrigeer uw ogen terwijl u slaapt

Nachtlenzen worden steeds populairder. Kiest u voor nachtlenzen, dan hoeft u overdag geen bril of lenzen meer te dragen. Uw ogen worden terwijl u slaapt gecorrigeerd. Wanneer u ’s ochtends opstaat en uw lenzen uit doet, heeft u de hele dag scherp zicht. Dit noemen we ook wel ortho-k (orthokeratologie).

Nachtlenzen van DreamLite

Bij Van Essen Optiek bieden we nachtlenzen van DreamLite. De speciale op maat gemaakte lens corrigeert gedurende de hele nacht de vorm van uw hoornvlies op een subtiele en gecontroleerde manier. Door de vorm van de nachtlens wordt de voorkant van het hoornvlies iets afgevlakt. Dit corrigeert uw ogen en geeft u overdag scherp zicht zonder lenzen of bril. Tevens is het proces 100% omkeerbaar: wilt u stoppen met nachtlenzen, dan is het effect binnen enkele dagen weer weg.

Voordelen nachtlenzen:

  • Vrijheid in sport, bewegen, zwemmen
  • Ideaal wanneer u last heeft van hooikoorts
  • Perfect voor wanneer u overdag geen bril of lenzen wilt dragen
  • Een veilig alternatief voor een laserbehandeling
  • Geschikt voor gevoelige of droge ogen

Voor wie zijn nachtlenzen geschikt?

De DreamLite nachtlens is de enige nachtlens in Nederland die de sterkte, cilinder en leesondersteuning kan corrigeren. De nachtlens gaat maar liefst een jaar mee en is mogelijk met een sterkte van S-0,75 tot S-5,00 D en een cilinder tot -2,50.

Moeite met lezen? Nachtlenzen bieden de oplossing!

Heeft u moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan een leesondersteuning nodig. Het is mogelijk dat u nog niet toe bent aan een leesbril, dat u het niet fijn of handig vindt. Met de DreamLite Zoom nachtlenzen heeft u overdag scherp zicht.  

Meer informatie?

Onze oogspecialisten adviseren u graag over nachtlenzen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken in onze winkel. We helpen u graag!

© 2024 - Van Essen Optiek
Created by LR Internet