Brillen & glazen

Van klassiek tot trendy

Bent u op zoek naar een passende bril, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Essen Optiek bieden we een breed segment brillen en monturen met uiteenlopende prijzen. Wat dacht u van een klassieke bril? Of juist een trendy bril? Welk brilmontuur u ook zoekt, u vindt het bij Van Essen Optiek in Venray. Maak nu een vrijblijvende afspraak in onze winkel, onze gediplomeerde opticiens adviseren u graag persoonlijk voor een passende bril. We zorgen er te allen tijde voor dat u tevreden en met een passende bril, onze winkel weer verlaat.

Bij Van Essen Optiek kunt u ook terecht voor een groot assortiment sportbrillen en zonnebrillen.

Inspiratie opdoen

Brillenglazen

Wanneer u een bril heeft uitgekozen, meten we uw ogen deskundig en nauwkeurig op. Bij Van Essen Optiek vinden we het belangrijk dat u de beste kwaliteit glazen in uw bril draagt. Daarom kiezen wij voor brillenglazen van Carl Zeiss. Zeiss biedt een ruime keuze aan brillenglazen voor specifieke zichtbehoeftes met ongeëvenaarde kwaliteit. De brillenglazen van Zeiss zijn individueel en uniek, ze zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Onze opticiens informeren u graag verder over de mogelijkheden.

We bieden daarnaast ook een 1-uur-service. Dit houdt in dat we uw bril inclusief glazen binnen één uur gereed hebben. Het gaat hier om kunststof glazen, dun geslepen en ontspiegeld en met een sterkte tussen de -0.25 en -6.00 en met een cilinder tot -2.00. Bezoek onze winkel in Venray, laat u adviseren en loop zo met uw nieuwe bril op bij ons de winkel uit.

Brillen bij Van Essen Optiek
Brillen aanbod

Kinderbrillen

Kinderen groeien snel, de ogen van uw kinderen groeien snel met ze mee. Daarom kan het zo zijn, dat de ogen van uw kind in een korte periode een andere sterkte of montuur nodig hebben. Bij Van Essen Optiek denken we graag met u en uw kind mee, daarom bieden we een Kidsclub abonnement aan. Instappen in het Kidsclub abonnement kan al vanaf € 6,00 per maand. Met deze maandelijkse bijdrage krijgt u 50% korting op de aanschaf en herstel van kinderbrillen en glazen. 

Afspraak maken?

Onze gediplomeerde opticiens adviseren u graag persoonlijk voor een passende bril en glazen.
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken in onze winkel. We helpen u graag!

© 2024 - Van Essen Optiek
Created by LR Internet