Over ons

Wij staan voor u klaar

Van Essen Optiek is een familiebedrijf uit Venray, opgericht in 2008. We beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in oogzorg. We vinden persoonlijke aandacht en service erg belangrijk. Wanneer u een afspraak maakt in onze winkel, nemen we graag uitgebreid de tijd voor u. Samen met u gaan we op zoek naar een passende bril, contactlens of oogzorg. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijk en eerlijk advies. We kijken hierbij altijd naar wat bij u als individu past. Hierbij nemen we ook uw persoonlijke situatie en voorkeuren mee. We zorgen er altijd voor, dat u onze winkel verlaat met een glimlach op uw gezicht.

Opticien in Venray

Onze vakkundige oogspecialisten zijn allemaal gediplomeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor brillen, glazen, contactlenzen, zonnebrillen en uitgebreide oogzorg. Maak bij ons een afspraak en we kijken graag samen met u naar de perfecte oplossing voor uw ogen. Ons deskundige team oogspecialisten staat graag voor u klaar.

Werken op afspraak

Graag werken wij op afspraak - voor contactmomenten die langer dan 15 minuten duren- zodat wij voldoende tijd en aandacht voor u hebben. In de winkel, telefonisch en online kunt u gemakkelijk uw bezoek plannen. 

Maak nu een afspraak

Van Essen Optiek

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u graag langskomen voor een afspraak? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken in onze winkel. We helpen u graag.

© 2024 - Van Essen Optiek
Created by LR Internet