Mauijim

MauiJim

Zon, strand en water vragen maximaal zicht van onze ogen. Vooral in de zomer op het strand, veel mensen onderschatten de hoge reflectiewaarden: Water reflecteert maar liefst 30 % van de UV-licht, droog zand 18 %.
Zelfs in de winter, stijlvol en vooral veilig op de weg: zonnebrillen van Maui Jim zijn voorzien van een speciaal gepatenteerde PolarizedPlus2®-glas-technologie. De drager van deze bril ziet zijn omgeving levendig en met maximaal contrast. Vooral in de winter wordt de hinder en schade van zonlicht onderschat. 

De nieuwe sportcollectie 

De Maui Jim Sportcollectie zijn licht van gewicht, duurzaam en bieden veel comfort. De gepatenteerde PolarizedPlus2® glas-technologie zorgt voor een optimale zicht met heldere kleuren in alle lichtomstandigheden.
Dankzij een nieuw frame technologie van kunststoffen, licht en duurzaam, is de Maui Jim Sportcollectie licht van gewicht.
Het juiste glas is ook bijzonder belangrijk: Maui Jim biedt vier verschillende tinten, die ieder geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. De glazen zijn stoot- en krasbestendig en regen en vuil afstotend.
De bergen zijn een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven.
 

 

Website door Forwart sitemap