FEB31st Logo

FEB31st

Als er een talentenjacht was voor houten brillen, dan zou FEB31st die zeker overweldigend winnen. Een unieke combinatie van kleur, vorm en hout die bovendien nog helemaal zelf samengesteld kan worden ook!

31 februari, op het oog een dag als alle andere, maar eigenlijk een dag die nooit zal komen. Juist die paradox tussen iets wat alledaags lijkt maar dat niet is, zorgt voor een spanning die tot uiting komt in de verrassende combinatie tussen rustige vormen en opvallende kleuren. Hout en kleur is een combinatie die tot nu toe zeker niet vanzelfsprekend was. FEB31st gooit echter alle oude bedenkingen overboord en komt met een brillencollectie die bruist van innovatie en stijl. De monturen kunnen naar eigen wens aangepast worden qua kleur. Of u nu gaat voor een 'houtlook' of toch voor een knalkleur, het resultaat is altijd verbluffend.

FEB31st, een nieuwe dag om te dromen en de wereld met een frisse blik te bezien. Wilt u deze dag tegemoet treden met een gave, handgemaakte houten bril van FEB31st?

Website door Forwart sitemap