Refocus bril abonnement

De wereld is te mooi voor een simpele bril

Met Refocus willen wij iedereen de mogelijkheid geven om de perfecte bril te dragen. Zie het als investering in jouw ogen of aanvulling qua styling. 

Als vakopticien weten wij als geen ander wat de meerwaarde van een kwaliteitsbril is. Ook weten wij dat een kwaliteitsbril vaak een investering is die niet iedereen zomaar kan doen of dat dit bril abonnement juist jouw extra bril mogelijk maakt voor een andere look.

De afspraken van Refocus

  • Per maand betaal je € 10,-;
  • Bij aanschaf van een complete bril krijg je 50% korting;
  • Bij schade of verlies van je bril krijg je 50% korting op vervanging of herstel;
  • Je bril is klaar binnen 24 uur;
  • Je abonnement loopt 2 jaar;
  • Na 2 jaar kan je per e-mail maandelijks opzeggen.
Refocus voordelen
Glazen slijpen
Kan ik alle brillen met 50 % korting kopen?

Je kunt alle monturen in onze winkel uitkiezen. Op je complete bril, montuur en glazen krijg je 50% korting met een maximum van € 250,- per bestelling. Dit kun je zo vaak doen als jij wilt.

Mag ik ook voor iemand anders een bril kopen?

Het is jouw persoonlijk abonnement. Jouw Refocus abonnement en de bijbehorende korting is dus niet overdraagbaar. Uiteraard kan de ander ook een abonnement afsluiten.

Welke brillenglazen krijg ik?

In het door jou gekozen montuur worden kwaliteitsglazen van Zeiss gemonteerd. Deze zijn gemaakt van een extra dun kunststof en hebben een DuraVision ontspiegeling.

Mijn bril klaar binnen 24 uur?

Deze Zeiss glazen hebben wij vaak op voorraad in onze winkel. Mocht dat niet zo zijn dan hebben wij binnen 24 uur jouw glazen alsnog in onze winkel. Wij slijpen en monteren jouw glazen zelf in onze winkel.

Wat gebeurt er na 2 jaar?

Je abonnement wordt na 2 jaar stilzwijgend verlengd.

Kan ik opzeggen?

Je kunt uiteraard opzeggen. De Jouw Refocus abonnement loopt 2 jaar, daarna is deze maandelijkse opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. We vragen je dit per email te doen.

Staat je vraag hier niet tussen?

Stel je vraag dan in de winkel aan onze medewerkers. Bij onduidelijkheden zijn de Algemene Voorwaarden Refocus leidend.

Afspraak maken?

Ons team adviseert u graag persoonlijk over optometrie, orthoptie of andere oogzorg. Voor oogzorg werken wij alleen op afspraak. We helpen u graag.

0478 512 567
Johan
Johan
© 2024 - Van Essen Optiek
Created by LR Internet