Goed zicht in het donker

 

 

Wilt u beter kunnen zien als u autorijdt in schemer of donker?
Wilt u meer details zien, meer kleur en meer contrast?

Van Essen Optiek heeft de DNEye Scan. Het is de eerste scanner die zó gevoelig is dat hij ook zeer kleine onregelmatigheden in uw oog kan zien. Met deze kennis kunnen wij uw brillenglazen zó slijpen dat ze de foutjes in uw oog corrigeren. 


DNEye-glazen

Zoals televisies een veel scherper beeld te zien geven sinds de introductie van HD (High Definition), zo geven ook uw aangepaste brillenglazen een veel scherper beeld. We spreken dan ook wel over DNEye-glazen.

Nachtzicht

De DNEye scanner spoort afwijkingen op die ervoor zorgen dat uw zicht in de schemer slecht is. Op basis van de uitkomst van de DNEye Scan geven wij u het advies of wij uw nachtzicht kunnen verbeteren met de DNEye-glazen, of dat het verstandiger is om voor een autobril te kiezen.

Voordeel 1: korting

Bij aanschaf van een complete bril krijgt u de upgrade naar DNEye-glazen ter waarde van 98 euro cadeau.

Voordeel 2: Crizal Drive

Of u krijgt een set extra glazen voor uw autobril voor een introductieprijs van slechts 150 euro per paar. Deze glazen zijn voorzien van een Crizal Drive-coating, die hinderlijke schitteringen wegneemt. Dat geeft een veel beter resultaat dan de bekende ‘gele brillen’, die relatief weinig effect hebben.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze winkel!

 

VE_Nieuwsbrief_Nachtblind

Website door Forwart sitemap